Seattle Kraken irti heti NHL-kauden avauspäivänä – Pittsburgh Penguinsille tylyin kohtalo

© Kuva: Getty Images

Lähestyvän NHL-kauden otteluohjelmasta on riittänyt puhetta pitkin lähiaikoja, ja yksi mielenkiintoisimmasta seikoista on ollut mahdollinen olympiatauon tuleminen helmikuulle.

Mielenkiintoa riittää myös uuden tulokkaan, Seattle Krakenin arjessa. Vastauksia kysymyksiin on tullut, kun esimerkiksi NHL:n suomenkielisillä sivuilla kerrottiin joukkueen pääsevän irti heti avauskierroksella.

Sarjaan 32. joukkueena liittyvä Seattle kohtaa avausyönä vieraissa Vegas Golden Knightsin, joka pitää vielä toistaiseksi hallussaan sarjan tuoreimman tulokkaan titteliä. Avausyön toinen peli käydään Tampa Bay Lightningin ja Pittsburgh Penguinsin välillä. Jälkimmäinen joutuu siis näkemään, kun Tampa saa mestaruusviirin kotihallinsa kattoon.

12. lokakuuta alkavassa runkosarjassa palataan nyt tuttuun, 82 ottelun rytmiin. Niistä viimeiset pelataan 29. huhtikuuta, jolloin askissa on 30 joukkuetta.

Voit katsoa ohjelman kokonaisuudessaan esimerkiksi täältä. Kyseisessä versiossa on tauko helmikuun Pekingin olympiakisojen aikaan.