Seattle Krakenin pelaajavalinnat vuotivat tunteja etuajassa julkisuuteen – ryhmässä yksi suomalainen

© Kuva: Getty Images

NHL:ään ensi kaudeksi liittyvän Seattle Krakenin laajennusdraftin pelaajavalinnat ovat vuotaneet etuajassa julkisuuteen.

Useat Pohjois-Amerikan mediat ja toimittajat ovat paljastaneet jo 29 Krakenin valitsemaa pelaajaa, joten ainoastaan Detroit Red Wingsistä valittava pelaaja on pysynyt vielä piilossa sisäpiiriläisiltä.

Vegas Golden Knights on ainut NHL-seura, josta Kraken ei saanut valita pelaajaa.

Kraken paljastaa itse valintansa vasta Suomen aikaa torstaina kello 03.00 käynnistyvässä laajennusdraft-tilaisuudessa. Jännitettävää riittää etuaikaisesta vuodosta huolimatta, sillä yön aikana voidaan nähdä mielenkiintoisia siirtoja.

Seattle Krakenin valinnat:

Maalivahdit: Chris Driedger (FLA), Vitek Vanecek (WSH), Joey Daccord (OTT)

Puolustajat: Mark Giordano (CGY), Adam Larsson (EDM), Jamie Oleksiak (DAL), Cale Fleury (MTL), Vince Dunn (STL), Carson Soucy (MIN), Kurtis MacDermid (LAK), Jeremy Lauzon (BOS), Gavin Bayreuther (CBJ), Haydn Fleury (ANA), William Borgen (BUF)

Hyökkääjät: Yanni Gourde (TBL), Brandon Tanev (PIT), Tyler Pitlick (ARI), Nathan Bastian (NJD), Calle Järnkrok (NSH), Jordan Eberle (NYI), Colin Blackwell (NYR), Jared McCann (TOR), Carsen Twarynski (PHI), Mason Appleton (WPG), Morgan Geekie (CAR), Joonas Donskoi (COL), Kole Lind (VAN), Alexander True (SJS), John Quenneville (CHI)