NHL-pelaajat tapaavat maajoukkuetehtävissä tulevalla viikolla – listalta puuttuu todellinen yllätysnimi

© Kuva: Getty Images

Suomen A-maajoukkue on kutsunut 44 pelaajaa tapaamiseen tulevana keskiviikkona. Kutsuttujen joukossa on rutkasti NHL-tähtiä, kuten Sebastian Aho sekä Aleksander Barkov. Myös pienempää vastuuta saaneita pelaajia, kuten Juuso Riikola löytyy kutsuttujen listalta.

Yllättävästi yksi tämän hetken kokeneimmista suomalaispuolustajista, Rasmus Ristolainen ei saanut kutsua tapahtumaan. Leijonien GM Jere Lehtinen ei kuitenkaan sulje pois mahdollisuutta, etteikö suomalaista nähtäisi Pekingin olympialaisissa tulevana talvena.

– Ei missään nimessä. Olemme Jukan kanssa nähneet ”Rassen” pelejä aiemmin ja syksyllä näemme häntä enemmän pelien jatkuessa, Lehtinen kommentoi.

– Ei tässä sen ihmeellisemmästä ole kyse. Olemme monesti aiemmin kutsuneet ”Rassen” maajoukkuetapahtumin, eikä hän ole tullut. Päätimme, että tähän tapahtumaan hän ei saa kutsua, mutta se ei poista mitään.