NHL
Montreal – Tampa Bay
Tiistai 06.07. klo 03:00

Tampa Bayn laadukas ja laaja rosteri on osoittanut kolmessa ensimmäisessä Stanley Cup -finaalissa tasonsa. Montreal ei ole ollut missään nimessä kehno vastus, mutta riittämätön se on ollut. Nyt ollaankin tilanteessa, jossa mestaruus on katkolla heti neljännessä pelissä. Montreal on vajonnut kuoppaan, josta nouseminen voi olla ylivoimaista.

Canadiens on hallinnut toisessa ja kolmannessa finaalissa kiekkoa, mutta on sortunut virheisiin, joista Lightning on rankaissut järkyttävän kovalla prosentilla. Carey Price ei ole pystynyt joukkuettaan pelastamaan, vaan omiin on mennyt kolmessa ottelussa peräti neljätoista kiekkoa. Kolmannessa ottelussa Canadiens sai luun kurkkuunsa heti ottelun alussa, eikä noussut kanveesista enää missään vaiheessa.

Lightning tekee julmaa tulosta, vaikka joukkue tuntuu tekevän kentällä vain tarvittavan. Joukkueen tulosyksikkö on laaja, ja sillä on malttia pelata ottelut viisaasti, vastustajan virheitä odottaen. Nyt Tampan suurin haaste on olla mukavoitumatta. Sarjaa ei ole ikinä helppoa katkaista, varsinkaan jos asenne ei ole sataprosenttisella tasolla. Jos Tampa vie sarjan suoraan neljässä ottelussa, se on ensimmäinen joukkue, joka on tehnyt tempun 2000-luvulla.

Lyö vetoa ottelusta:

Täällä päässä jatketaan Tampan puolesta liputtamista. Neljännen ottelun lopuksi kannu saattaa hyvinkin nousta ilmaan Montrealissa. Vetosuositus on Tampa Bay voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,05.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO