MM-hopealeijona vaihtaa KHL-kaukalot Ruotsin SHL:ään

© Kuva: www.hcsibir.ru

Suomen MM-kisoissa Leijonia viime keväänä edustanut Mikael Ruohomaa jatkaa uraansa SHL:ssä.

32-vuotias konkarihyökkääjä on solminut kaksivuotisen sopimuksen SHL-seura Leksands IF:n kanssa.

Ruohomaa on edustanut kahden edelliskauden ajan KHL-seura Sibiriä ollen molemmilla sesongeilla joukkueensa tehokkain pistemies. Kaikkiaan Ruohomaa nakutti 170 KHL-pelissä 32 maalia ja antoi päälle 87 maalisyöttöä.

–  Pidän itseäni pelintekijänä jäällä, ja Leksandilla on useita taitavia maalintekijöitä joukkueessa, joten minun tehtäväni on laittaa heidät töihin, Ruohomaa kommentoi tulevaa rooliaan ruotsalaisseuran kotisivuilla.

Kevään MM-kisoissa hopeaa voittanut ja yhdeksässä pelissä tehot 1+2 kasannut Ruohomaa pelasi päättyneellä KHL-kaudella 55 ottelua tehoin 9+30=39.