Venäläistähti Kirill Kaprizovin ja Minnesota Wildin jatkosopimusneuvottelut ovat ottaneet aivan uuden käänteen.

Venäläinen uutistoimisto TASS uutisoi perjantaina, että Kaprizov voi ”ihan oikeasti” hylätä Wildin tekemän tarjouksen ja tehdä sopimuksen KHL:n suurseuran Moskovan TsSKa:n kanssa.

Venäläislähteiden mukaan Kaprizov pelkää sitä, että hän voi joutua NHL-sopimuksen tqkia jättämään väliin vuoden 2022 talviolympialaiset. Osapuolten välille kerrotaan myös syntyneen erimielisyyttä NHL-sopimuksen pituudesta.

– Minnesota haluaa pitkän sopimuksen, kun taas Kirill ei halua sellaista. Minnesota luulee, että kaikki haluavat tehdä kahdeksanvuotisen sopimuksen heidän kanssaan. On oikeasti mahdollista, että Kaprizov tekee sopimuksen TsSKa:n kanssa, venäläishyökkääjän tilannetta lähellä oleva lähde kertoi TASSille.

– TsSKa haluaa hänet tietysti takaisin – varsinkin nyt. Ehkä NHL-pelaajat eivät saa mennä Kiinassa järjestettäviin olympialaisiin, koska vakuutusmaksut nousevat niin suuriksi. Jos NHL kieltää pelaajiaan menemästä olympialaisiin, niin Venäjällä kiinnostutaan varmasti Kaprizovin paluusta, lähde jatkoi.

24-vuotias Kaprizov nousi viime kaudella NHL:n kirkkaimpaan tähtikaartiin. Venäläistaituri teki runkosarjassa 55 ottelussa pisteet 27+24=51 ja hänet valittiin kauden päätteeksi NHL:n vuoden tulokkaaksi.

Kaprizov pelasi ennen NHL:ään siirtymistä kolmen kauden ajan KHL:ssä Moskovan TsSKa:ssa. Hän on voittanut urallaan kertaalleen KHL:n Gagarin Cupin ja olympiakultaa Venäjän maajoukkueessa.