Iltalehden mukaan ulkomailla kuusi edellistä kautta pelannut suomalaishyökkääjä Pekka Jormakka palaa Liigaan. 30-vuotias siirtyy 1+1 vuotisella sopimuksella ensi kauden yhteen mielenkiintoisimpaan joukkueeseen, Mikkelin Jukureihin.

Aiemmin JYPissä, Pelicansissa sekä Tapparassa pelannut hyökkääjä on luistellut Liiga-kaukaloon yhteensä 228 kertaa urallaan. Näissä otteluissa Jormakka on iskenyt tehopisteitä 56+59.

Jormakka vietti neljä kautta Helsingin Jokereissa ennen siirtoaan Vityaz Podolskiin sekä Sibir Novosibirskiin. Jälkimmäisessä pesti päättyi kuitenkin kesken kauden ja Jormakka siirtyi Saksan pääsarjaan.

Nyt 30-vuotias palaa kotimaan pääsarjaan uuden päävalmentaja Olli Jokisen alaisuuteen. Jukurit on kiinnittänyt rutkasti kokemusta joukkueeseensa kesän aikana. Uusina naamoina nähdään muun muassa Jarkko Immonen, Jani Tuppurainen sekä Petrus Palmu.