NHL
Winnipeg Jets – Montreal Canadiens
Torstai 03.06. klo 02:30

Stanley Cupin seuraavalla kierroksella Kanadan divisioonassa kohtaavat Winnipeg Jets ja Montreal Canadiens. Joukkueiden edellinen kierros sujui varsin eri tavoilla, sillä Winnipeg pöllytti Edmontonin laulukuoroon suoraan neljässä ottelussa, kun taas Montreal rikkoi Toronton unelmat Game sevenissä.

Winnipeg pyyhkäisi Edmontonin tieltään sensaatiomaisesti ilman yhtään tappiota. Tosin rehellisyyden nimissä pitää sanoa, että marginaalit olivat Jetsin puolella, sillä kolme viimeistä ottelua päättyi vasta jatkoajan jälkeen. Jets sai käännettyä huonon jaksonsa juuri runkosarjan lopuksi, ja käytti momentumin Oilersia vastaan hyväkseen – Winnipeg oli joukkueista tasapainoisempi, leveämpi ja rauhallisempi.

Canadiens suuti verivihollisensa Maple Leafsin siis odottamaan uutta kautta. Osansa Toronton kaatamisessa teki Jesperi Kotkaniemi, joka ei ensimmäisessä pudotuspelissä mahtunut edes kokoonpanoon. Tällä hetkellä mies on pudotuspelien kovin Canadiens-maalari kolmella osumallaan. Myös maalivahti Carey Price paransi otteitaan runkosarjasta oleellisesti, ja miehen panos tulee olemaan jatkossa elintärkeä.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelusarja on ennakolta arvioiden melko tasainen. Tässä vaiheessa viisari kääntyy Jetsin suuntaan – joukkue on huilannut yli viikon, ja pelaajat ovat saaneet hoitaa kolhujaan, joita näissä otteluissa väistämättä tulee. Vetosuositus on Winnipeg voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,15.

LYÖ VETO

tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta in tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.

LYÖ VETO