Vapise Jaromir Jagr! Jesperi Kotkaniemi takoo maaleja hurjaan tahtiin NHL-pudotuspeleissä

© Kuva: Getty Images

20-vuotias Jesperi Kotkaniemi pelaa vahvoja pudotuspelejä Montreal Canadiensin paidassa. Pudotuspelien alkaessa hän istui katsomossa, mutta sittemmin hän on noussut isoon rooliin kolmosketjun keskellä laidoillaan Paul Byron ja Josh Anderson.

Viime yönä Kotkaniemi heilutti jälleen maaliverkkoja. Ketjukaveri Anderson karkasi läpiajoon, mutta Marc-Andre Fleury pystyi torjumaan yrityksen. Kotkaniemi oli kakkosmiehenä paikalla ja iski irtokiekon sisään.

Näissä pudotuspeleissä Kotkaniemi on iskenyt jo tehot 5+2=7. NHL-urallaan Kotkaniemi on tehnyt yhdeksän pudotuspelimaalia. Lukemallaan hän on koko NHL-pudotuspelihistorian kahdeksanneksi kovin alle 21-vuotias maalitykki.

Kaikkien aikojen ykkönen on Jaromir Jagr. Tshekkihyökkääjä paukutti huimat 14 pudotuspelimaalia alle 21-vuotiaana.

Voit katsoa Kotkaniemen viime yön maalin alta.