Tyly kohtalo! Lähde: Minnesotan sentterimetsästys voi tarkoittaa lähtöä tähtihyökkääjälle

© Kuva: Getty Images

Minnesota Wildin kausi oli iso positiivinen yllätys. Joukkue ylsi pudotuspeleihin ja venytti ottelusarjan Vegas Golden Knightsia vastaan seitsemänteen peliin asti. Ensi kaudeksi joukkue yrittää vahvistua entisestään.

The Athleticin toimittaja Michael Russo kommentoi, että seura yrittää raivokkaasti hankkia uutta ykkössentteriä Kirill Kaprizovin vierelle. Sen tehdäkseen Minnesotan on raivattava tilaa palkkakattoonsa.

Russo sanoo, että on 50-50 todennäköisyydet sille, että Kevin Fiala saa pakata tavaransa ja lähteä toiseen seuraan. 24-vuotiaan sveitsiläisen sopimus päättyi tähän kauteen. Hän iski 50 matsissa tehot 20+20=40 ja oli Minnesotan tehokkaimpia pelaajia. Hänen uusi sopimuksensa tulee kuitenkin olemaan hintava.

Kokeile uutta tapaa asettaa veto suoraan sivuillamme!

Rekisteröitymistä ei tarvita ja saat parhaat kertoimet!

Sinun tarvitsee vain valita kohde alla ja syöttää haluamasi summa. Painamalla ASETA VETO pääset tallettamaan tarvittava summa suoraan pankkitunnuksillasi käyttämällä Pay N Playtä. Sinun ei tarvitse erikseen rekisteröityä. Nopeaa, yksinkertaista ja turvallista! Ja markkinoiden parhaimmilla kertoimilla!