Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläisellä on paljon mielenkiintoisia vaihtoehtoja johtamansa seuran tuleaisuuden varalle. Ensi kaudeksi Patrik Laine tarvitsee jatkosopimuksen, ja ykköspakki Seth Jones pitäisi saada kaupattua pois. Toisaalta myös Laine voisi olla lähdössä, jolloin sopimusneuvottelut jäävät uuden seuran huoleksi.

Florida Panthers puolestaan etsii kovalla vimmalla vahvistuksia päästäkseen ensi kaudella pudotuspelien ensimmäistä kierrosta pidemmälle. NHL:n sisäpiiritoimittaja Elliotte Friedman nosti esiin mielenkiintoisen mahdollisuuden, että Florida yrittäisi hankkia Laineen itselleen.

– Odotan mielenkiinnolla, että kyseleekö Florida Patrik Laineen perään. Hänellä ja Aleksander Barkovilla on hyvä suhde, Friedman kirjoittaa.

Laine ja Barkov ovat tunnetusti ystäviä, mutta heidän kemiansa toimivat erinomaisesti myös jäällä. Kaksikko pelasi yhdessä MM-kisoissa vuonna 2016. Laine iski Barkovin rinnalla kymmenessä MM-ottelussa tehot 7+5=12.

LUE MYÖS: Unelmasiirto ei kelpaa kaikille! NHL-toimittaja selittää, miksi Patrik Laineella ei ole asiaa Florida Panthersiin