Mitä ihmettä! Vegas-vahti antoi vastustajalle potkusyötön tasoitusmaaliin NHL-pudotuspeleissä – katso tilanne

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiens otti viime yönä toisen voittonsa Vegas Golden Knightsista lukemin 3-2. Ottelun ratkaisu oli monellakin tapaa dramaattinen.

Vielä kolmannen erän viimeisillä hetkillä Vegas johti ottelua 2-1 lukemin. Seuran kokenut maalivahti Marc-Andre Fleury lähti pelaamaan kiekkoa maalinsa taakse. Peliväline kuitenkin hukkui hänen jalkoihinsa ja epähuomiossa hän syötti sen vastustajalle maalin eteen.

Tasoitusmaalia seuranneessa jatkoerässä Montreal vei voiton. Tappio oli Vegasille poikkeuksellisen katkera muutenkin kuin halvan tasoitusmaalin osalta. Joukkue vei laukaukset nimiinsä lukemin 45-27, mutta ei pystynyt iskemään tarvittavia maaleja.

Voit katsoa Fleuryn erikoisen töppäyksen alta.