Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen yrittää epätoivoisesti hankkia ensi kaudeksi uutta ykkössentteriä. Markkinoiden ykkösnimi on Buffalo Sabresin Jack Eichel. Häntä kuitenkaan ei todennäköisesti nähdä Columbuksessa.

The Athleticin toimittaja Aaron Portzline paljastaa, että hänen lähteidensä mukaan Columbus ei ole erityisen innokkaasti Eichelin perässä. Syiksi Portzline arvelee kovaa siirtokorvausta ja Eichelin loukkaantumishistoriaa.

Artikkelissaan Portzline hahmotteli, millaisen hinnan Columbus joutuisi Eichelista maksamaan. Korvaus olisi ykköskierroksen varausvuoro, maalivahti Elvis Merzlikins, hyökkääjä Alexandre Texier tai puolustaja Andrew Peeke sekä ainakin toinen lupauskaksikosta Jegor Chinakhov ja Kirill Marchenko.

Portzline arvioi, että jos Jarmo Kekäläinen yrittäisi hankkia Eichelin, GM yrittäisi siirtää Patrik Lainetta vaihdossa Buffaloon.

– Blue Jackets varmaan haluaisi sisällyttää Patrik Laineen kauppaan, mutta on epäselvää, onko Buffalo kiinnostunut Laineesta, joka on ison hintalapun rajoitettu vapaa agentti tänä kesänä, Portzline kirjoittaa.