Jesse Puljujärven osakkeet hurjassa nousussa – NHL-toimittaja lataa suomalaisesta imartelevan arvion

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersissa vahvan kauden pelanneen Jesse Puljujärven osakkeet NHL:ssä ovat rajussa nousussa, näkee The Athleticin Daniel Nugent-Bowman.

NHL-toimittajan mielestä suomalaistykki lukeutuu tätä nykyä Oilersin ”neljän koskemattoman pelaajan” joukkoon yhdessä Connor McDavidin, Leon Draisaitlin sekä Darnell Nursen kanssa.

– Mikäli GM Ken Holland ei saa tajunnanräjäyttävää tarjousta, ei ole mitään mahdollisuutta sille, että Puljujärvi liikahtaisi tänä kesänä, toimittaja arvioi.

– Puljujärvi paransi peliään läpi koko kauden tehtyään paluun NHL:ään. Hän pelasi McDavidin rinnalla suurimman osan kaudesta ja oli joukkueensa viidenneksi paras maalintekijä 15 täysosumallaan.

– Puljujärvi on ensi kaudella top 6-laituri 1,175 miljoonan euron vuosipalkalla! Sellaisesta kannattaa pitää kiinni, Nugent-Bowman muistuttaa.

Oilersin suomalaismaalivahti Mikko Koskisen jatko seurassa taas on toimittajan arvion mukaan epätodennäköistä. Seura tarvitsee tämän mukaan ensi kaudelle luotettavamman maalivahtiparin seurassa todennäköisesti jatkavan Mike Smithin rinnalle.