Huima mahdollisuus tarjolla! Vaihtaako Jarmo Kekäläinen pakkinsa uuteen ykkössentteriin?

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin ykköspuolustaja Seth Jones tiputti melkoisen pommin kauden päätyttyä. Hänen sopimustaan on vuosi jäljellä, mutta enää sen jälkeen hän ei ole halukas jatkamaan Columbuksessa.

Uutinen ei ole välttämättä katastrofi Columbukselle. Seura tarvitsee ykkössentteriä. Kauppaamalla Jonesin pois GM Jarmo Kekäläisen urakka helpottuu huomattavasti. Vastineeksi huippupakista on luvassa iso palanen.

NHL-toimittaja Elliotte Friedmanin mukaan Philadelphia Flyers on erityisesti kiinnostunut Jonesista. Vastineeksi Kekäläinen voisi saada paljon. Philadelphiasta kuka tahansa nimittäin on saatavilla kahta nuorta lupausta lukuunottamatta.

Columbus voisi vaihtokaupassa hankkia ykkössentterikseen esimerkiksi Claude Giroux’n. Viime kaudella Giroux iski 54 ottelussa tehot 16+27=43. Parhaalla kaudellaan 2017-18 hän iski runkosarjassa huimat 102 tehopistettä.