Ennakkosuosikki Toronto laulukuoroon NHL-pudotuspeleistä! Fanit menivät suunniltaan: ”Joukkueella ei ole sydäntä”

© Kuva: Getty Images

Toronto Maple Leafsin ympärillä oli kova pöhinä ennen pudotuspelien alkua. Joukkue oli ylivoimainen ennakkosuosikki ensimmäiseen ottelusarjaan Montreal Canadiensia vastaan. Torontossa jopa pohdittiin, että vuosikymmeniä kestänyt kuiva putki voisi katketa, ja joukkue voisi voittaa mestaruuden.

Mestaruusunelma kuoli viime yönä. Toronto hävisi ottelusarjansa Montrealille otteluvoitoin 3-4. Ratkaisevassa seitsemännessä pelissä kuonoon tuli lukemin 1-3. Tappio oli erittäin kirvelevä, sillä Toronto johti ottelusarjaa parhaimmillaan 3-1.

Viime vuosien aikana Toronton pudotuspelimenestys on ollut todella heikkoa. Viimeksi vuonna 2004 joukkue pääsi pudotuspelien toiselle kierrokselle.

Kun viime yön shokkitappio varmistui, perinteikkään seuran fanit menivät aivan suunniltaan sosiaalisessa mediassa.

– William Nylanderilla 45 miljoonan sopimus, Auston Matthewsilla 58 miljoonan sopimus ja Mitch Marnerilla 65 miljoonan sopimus ja kukaan heistä ei kantanut vastuuta tässä sarjassa! Fanien vaivalla ansaittujen rahojen varastaminen on rikollista! Mutta hei, he eivät välitä, he pelaavat golfia ensi viikolla ja käyttävät ansaitsemiaan rahoja, eräs fani paasasi.

– Asia on sillä selvä. En ole enää Leafs-fani. Olen ollut fani vuodesta 1967 ja kausikortin omistaja vuodesta 1979. Ilmoitan virallisesti, etten uusi kausikorttiani ensi vuonna, enkä katsoa pelejä TV:stä enää ikinä. Lähden Las Vegasiin, missä he tietävät, miten kiekkojoukkuetta kuuluu johtaa, toinen kertoi suunnitelmistaan.

– Täysi vitsi. Tällä joukkueella ei ole sydäntä. Ei intohimoa. Ei voitontahtoa. Isoja muutoksia täytyy tehdä, tai en enää katso ensi vuonna, kolmas fani kommentoi.