© Kuva: Getty Images

Carolina – Tampa Bay: Hurricanes kovassa paikassa

NHL
Carolina – Tampa Bay
Keskiviikko 09.06. klo 01:30

Carolina on joutunut Stanley Cupin puolivälierissä Tampa Bayta vastaan selkä seinää vasten. Joukkue tarvitsee nyt kaiken tuen kotiyleisöltään, sillä jatkoon mennäkseen Hurricanesin olisi voitettava kolme seuraavaa ottelua. Kova urakka, joskaan ei aivan mahdoton.

Ottelusarjan neljäs peli oli hyvin erikoinen, sillä toisessa erässä iskettiin yhteensä kahdeksan maalia. Carolina pääsi ottelussa jo kahden maalin johtoon, mutta kurittomuus ja huonot ratkaisut johtivat siihen, että Tampa lähti päätöserään johdossa. Juuri runsaat jäähyt tuhosivat Hurricanesin mahdollisuudet. Steve Stamkos ja Nikita Kutsherov olivat Tampan tehomiehiä: molemmat pyssyttivät ottelussa tehot 2+1.

Teuvo Teräväinen osui nelospelissä, mutta silti Sebastian Aho on ollut Hurricanesin syömähammas pudotuspeleissä. Tampa on onnistunut tähän mennessä tylsyttämään Carolinan molemmissa vieraspeleissä. Runkosarjan asetelmat on siis käännetty tässä otteluparissa ylösalaisin – Lightningin suoritusvarmuus on ollut oleellisesti Hurricanesia paremmalla tasolla. Carolinalle kauden loppuminen tiistaiyöhön olisi luonnollisesti jättimäinen pettymys.

Lyö vetoa ottelusta:

Neljännen ottelun toinen erä teki poikkeuksen muutoin tiukkaan pelinkuvaan. Tässä ottelussa voidaan hyvinkin palata takaisin vähämaalisuuden tielle. Vetosuositus onkin korkeintaan viidestä maalista: Ottelussa alle 5.5 maalia (60 min) kertoimella 1,76.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.