Boston-tähti lyttää Tuukka Raskin kriitikoita pelleiksi: ”Rakastamme Tuukkaa”

© Kuva: Getty Images

Boston Bruinsin fanien ja maalivahti Tuukka Raskin suhde on ollut viime aikoina myrskyisä. Maalivahdin julkisuuskuva koki kovauksen, kun Rask jätti vuoden 2020 pudotuspelit kesken. Tänä vuonna Rask ei puolestaan ollut pudotuspelien viimeisissä matseissa aivan parhaassa terässä loukkaantumisen vuoksi.

Kovasanainen kritiikki Raskia kohtaan on yltynyt Bostonin tiputtua pudotuspeleistä. Hänen joukkuekaverinsa Charlie Coyle puolusti suomalaista kauden päätöshaastatteluissa.

– Kuka tahansa, joka kritisoi häntä on pelle. Se on vain tyhmää. Tuukka on yksi parhaista maalivahteista, ja hän on ollut sitä jo pitkään. Useimmat ihmiset eivät tiedä, mitä kulisseissa tapahtuu ja mitä jätkät käyvät läpi, millaisten asioiden kanssa hän pelaa, Coyle kommentoi.

– Me rakastamme Tuukkaa. Me tiedämme, millaisen panoksen hän antaa joka päivä. Uskon, että Tuukka tietää sen ja se riittää hänelle.