Voi hyvät hyssykät sentään: Sadan pinnan rajan rikkonut Connor McDavid kerralla uskomattomiin urotekoihin

© Kuva: Getty Images

Edmonton Oilersin supertähti Connor McDavid nousi viime yönä NHL:n tynkärunkosarjassa jo 100 tehopisteen (32+68) kerhoon. Öljypaitojen kippari saavutti kyseisen rajapyykin 4-3-voitossa Vancouver Canucksia vastaan, kun hän summasi tehopisteet 1+3.

Sadan pisteen puhkaiseminen tynkäkaudella vain 53 on ottelussa sen luokan nykays, joka kestää sanat ”historiallinen temppu” monesta eri näkökulmasta.

Ensinnäkin kovin meriitti lienee se, että kanukki saavutti sata pinnaa nopeammin kuin kukaan muu liki 30 vuoteen, kaudesta 1995-96 lähtien.

Kova juttu on sekin, että kanadalainen on vasta yhdeksäs pelaaja kautta NHL-historian, joka on saavuttanut mainitun pisterajan 53 pelissä.

Vasta 24-vuotiaasta kanadalaisesta tuli kolmas aktiivi, joka on yltänyt neljään sadan pisteen kauteen alle 25-vuotiaana. Muut tämän kategorian pelurit ovat Sidney Crosby ja Aleksandr Ovetshkin.

Runkosarjan pistepörssin voittajalla on edessä pian taas uusi haaste, kun Oilers jatkaa kauttansa pudotuspeleissä. Se kohtaa pohjoisen divisioonan ykköskierroksella joko Winnipeg Jetsin tai Montreal Canadiensin.


Tuleeko Huuhkajat-Venäjä -matsissa maali? Jos tulee, voitat yhdellä eurolla 50 euroa!

1. Siirry Unibetille.
2. Aseta 1€ panos ”yli 0.5 maalia” kertoimella 50.00
3.  Jos matsissa tehdään maali saat 50€!