Venäjän MM-kisajoukkueessa seurataan tällä hetkellä tarkalla silmällä Washington Capitalsin ja Boston Bruinsin välistä NHL:n pudotuspelisarjaa.

Suurin syy kiinnostukselle on mahdollisuus saada Capitalsin megatähti Aleksandr Ovetshkin mukaan kisakokoonpanoon. Bruins on tällä hetkellä voiton päässä jatkopaikasta, ja se saattaa lähettää Ovetshkinin kipparoiman Capitalsin kesälomille jo maanantain vastaisena yönä pelattavassa viidennessä ottelussa.

Myös Venäjän entinen urheiluministeri Vjatseslav Fetisov ottaisi Ovetshkinin ilomielin vastaan MM-kisomiehistöön. Supertähden saapumiselle Latviaan on kuitenkin vielä monta mutkaa.

– Ovetshkinin saapuminen vahvistaisi varmasti tiimiä, mutta kaikki riippuu miehen terveydentilasta, Fetisov lausuu Sport24-sivustolle.

– NHL-kausi on ollut haastava. Mikäli hän ei tule mukaan, emme voi tuomita häntä siitä. Ovetshkin on tunnettu siitä, että hän tulee mukaan maajoukkueeseen aina kun mahdollista. Tällä kertaa asia ei kuitenkaan ole niin yksiselitteinen, Fetisov pyörittelee.

Capitalsilla on riveissään vahva venäläisedustus, joskin Ovetshkin lienee ainoa potentiaalinen tulija MM-jäille.