NHL-surkimus Buffalo Sabresin riveistä mestarisuosikki Boston Bruinsiin siirtotakarajalla kaupattu supertähti Taylor Hall näpäyttää tuoreessa haastattelussa entisiä seurojaan.

Loppukaudella Bruinsin paidassa 16 peliin 14 (8+6) tehopistettä iskenyt kanadalaishyökkääjä antaa paljon puhuvan kommentin nykyisestä seurastaan Bruinsista.

– Nämä 16 peliä ovat olleet todennäköisesti nautinnollisinta kiekkoa, jota olen pelannut koskaan urani aikana. Toivottavasti lisää on tulossa, 29-vuotias tähtilaituri kehuu Boston Sports Journalille.

Kommentti on varsin ymmärrettävä, sillä miehen aiemmat NHL-seurat Edmonton Oilers, New Jersey Devils, Arizona Coyotes ja Buffalo Sabres eivät kuuluneet taalaliigan kärkiporukoihin. Sabresissä viettämistään kuukausista pelaaja antaa varsin poliittisen kommentin.

– Omasta puolestani, homma Buffalossa ei vain toiminut. Tulin seuraan hyvin valmistautuneena ja tein rajusti töitä, mutta jostain syystä homma ei toiminut – siitä vain puuttui jotain. Ryhmä oli loistava ja kemia pukukopissa hyvä, Hall muistelee.

Bruinsin paidassa 12 voittoa 16 ottelusta voittanut Hall pääseekin ensimmäistä kertaa urallaan tavoittelemaan tosissaan Stanley Cupia.