© Kuva: Juha Tamminen

Tappara – Lukko: Ryöstön jälkeen on poutasää

Liiga
Tappara – Lukko
Sunnuntai 02.05. klo 16:00

Lukon ja Tapparan välieräsarja sai uuden alun perjantaina, kun Tappara suoritti Äijänsuolla ryöstön ja tasoitti voitot. Nyt pelataan Hakametsässä ja Tapparalla on kotietu – tosin ilman yleisöä, mutta silti. Avauspeli oli täysin Lukon heiniä, mutta toiseen otteluun Tappara sai tunteen ja kaiken muunkin kohdalleen. Tämä sarja on jälleen täysin avoin.

Lukolla on toki todella vahva rosteri ja se voitti runkosarjan täysin ansaitusti, mutta pudotuspelit ovat täysin oma maailmansa. Toisessa ottelussa Tappara sai pidettyä vastuksen poissa parhaalta maalintekosektorilta, eikä Lukon jääminen yhteen maaliin ollut mikään suuri ihme. Tappara pääsi myös paremmin Lukon avauspeliin kiinni ja raumalaiset näyttivät aika ajoin neuvottomilta kirvesrintojen käsissä.

Kun lisäksi Christian Heljanko on tällä hetkellä loistavassa vireessä, Tappara haastaa Lukon joka osa-alueella. Jukka Peltolan esityksiä on pakko ihailla – mies on illasta toiseen umpiroutaa. Tampereella Lukon on tuotava pöytään jotain uutta – tosin joukkueen valmennus on tämän maan huippua ja on aivan turha luulla, että raumalaisilla olisivat ideat lopussa. Siksi Lukko on Hakametsässäkin suosikki.

Lyö vetoa ottelusta:

Ottelun kertoimenasettelu yllättää aika lailla – Lukon suosikkiasemaa liioitellaan rankalla kädellä. Pelisijoittajalle tämä tietää sitä, että Tapparan puolesta vedot ovat odotusarvoltaan hyviä. Vetosuositus on siis silmääkään räpäyttämättä Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 3,35.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.