Mikko Rantanen ja Joonas Donskoi palasivat pitkän tauon jälkeen tosi toimiin NHL:ssä. Viime yön ottelussa San Jose Sharks kaatui 3-0 lukemin.

Rantanen oli ottelun selkeä ykköshahmo. Hän syötti ensimmäisessä erässä kummankin joukkueensa maaleista ja varmisti kolmannessa erässä joukkueensa voiton iskemällä limpnu tyhjään maaliin.

Aivan puhtain paperein Rantanen ei ottelusta selvinnyt. Hän antoi ruman kyynärpäätaklauksen vastustajan Evander Kanelle, ja tilanne aiheutti vilkasta keskustelua.

Tilanteessa Kane tuli taklaamaan kiekollista Rantasta. Suomalaishyökkääjä ei pelannut kiekkoa pois, vaan päätti vastata taklaukseen. Hän ei kuitenkaan ehtinyt valmistautua kunnolla, ja kontakti osui suoraan Kanen päähän.

San Josea seuraava The Athleticin toimittaja Kevin Kurz suomalaisen niitin.

– Nyt tuli huono taklaus Rantaselta Kaneen, Kurz kirjoitti Twitterissä.

Rantanen ei kuitenkaan lentänyt tilanteesta suihkuun. Hänelle tuomittiin ainoastaan kaksiminuuttinen kyynärpäätaklauksesta.