Florida Panthers ja Tampa Bay Lightningin viime yön kohtaaminen ei jättänyt ketään kylmäksi. Paikalla ollut yleisö nostatti tunnelmaa, ja itse ottelussa riitti vauhtia, maaleja ja tauklauksia. Matsi päättyi lopulta Tampa Bayn 5-4 voittoon.

Floridan kapteeni Aleksander Barkov oli kovassa iskussa pudotuspelien ensimmäisessä matsissa. Hän laukoi joukkueensa ensimmäisen maalin ylivoimalla. Hän pääsi tälläämään suoraan poikkisyötöstä. Barkov syötti myös joukkueensa toisen osuman.

Huikea ottelu sai arvoisensa jännittävän päätöksen. Vielä kolmannen erän puolivälin jälkeen Florida johti ottelua, mutta Brayden Point toi Tampa Bayn lopulta tasoihin ylivoimalla. Sama mies iski ratkaisevan voittomaalinkin. Point pääsi läpiajoon ja lirutti kiekon tyylikkäästi längeistä sisään.