Leijonien matsit jääkiekon MM-kisoissa jatkuvat ottelulla Kazakstania vastaan. Normaalisti tämä sunnuntainen ottelu ei nostattaisi kenties suurta intoa kotikatsomoissa, mutta kiitos in nyt on asiat toisin.

tarjoilee matsiin ihan posketonta tarjousta. Jos isket otteluun 1€ panoksella minkä tahansa vedon, pääset nauttimaan 50€ ilmaisvedosta. Käytännössä tarjous tarkoittaa sitä, ettet voi hävitä vaikka mitä tekisit. 50€ ilmaisveto ei pidä sisällään myöskään kierrätysvaatimuksia, joten sinun ei tarvitse huolehtia mistään kommervenkeistä. Voitoista miinustetaan 50€ ilmaisvedon panos, joten se sinun kannattaa panna merkille.

Tarjolla on ilmainen superetu, joka kannattaa hyödyntää. Tarjous on voimassa ottelun alkamiseen asti eli sunnuntaihin klo 16.15 asti.

LUNASTA TARJOUS NÄIN:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta Leijonien Kazakstan-otteluun vähintään 1€ veto ja saat 50€ ilmaisvedon palkkioksi.

Lisätietoa: Tarjous on voimassa vain uusille in asiakkaille. Ilmaisveto lisätään tilillesi ilmaisvedot maksetaan 24.5.2021 klo 20.00 mennesä. Ilmaisvedon mahdolliset voitot eivät sisällä panosta, esim. 3.00 kerroin ja 10 € panos tuottaa sinulle 20 €