Venäläishyökkääjä Kirill Kaprizovista on syttynyt todellinen tähti Minnesota Wildille.

Wildin konkariosastoon kuuluva Marcus Foligno paljasti ex-NHL-tappelija Paul Bissonnetten isännöimässä Spittin’ Chicklets -podcastissa hupaisan tarinan Kaprizovin nolosta mokasta NHL:n harjoituskaudella.

Folignon mukaan Kaprizov oli ollut harjoituskauden alussa tuohtunut siitä, että hänet oli laitettu Wildin toiseen harjoitusryhmään, joka sisälsi lähinnä taksiryhmäläisiä.

Kaprizov olisi selkeästi halunnut päästä Wildin ykkösmiehistön mukaan, jossa myös Folignokin pelasi.

Harjoitusleirin ollessa kesken, Folignon kännykkään oli tullut yhdeksältä illalla ilmoitus Wildin pelaajien yhteisestä Whatsapp-ryhmästä. Viestin lähettäjänä miehen suureksi yllätykseksi tulokashyökkääjä Kaprizov, joka ei juuri puhunut edes englantia.

– Yhtäkkiä ryhmäkeskusteluumme oli tullut viesti Kaprizovilta, kaverilta joka ei ollut koskaan laittanut sinne mitään aiemmin. Se viesti kuului: ”Mitä v*ttua – haluan pelata hyvien kanssa, en p*skojen”, Foligno kertoi nauraen.

– Sen viestin näki jokainen taksiryhmäläinenkin. Kaverit eivät vielä silloin tunteneet toisiaan hyvin, mutta kaikki tulivat sinne ryhmäkeskusteluun reagoimaan. Jopa Cam Talbot oli kommentoimassa, vaikka hän ei edes ollut vielä saapunut Minnesotaan, Foligno jatkoi.

Folignon mukaan Kaprizovin tarkoitus oli lähettää kyseinen viesti yksityisesti Wildin PR-vastaavalle ”Whiteylle”, mutta se olikin päätynyt vahingossa pahimpaan mahdolliseen paikkaan, eli Wildin ryhmäkeskusteluun.

Kaprizov oli saapunut seuraavan päivän harjoituksiin nöyränä poikana.

– Hänen asenteensa ei kuitenkaan tule ollenkaan esiin ”kusipäisenä”. Tämä kaveri vain haluaa olla paras, Foligno muistutti podcastissa.