NHL-tähti avasi sanaisen arkkunsa Tom Wilsonin törkytempuista – ”Häneltä puuttuu kunnioitus kokonaan”

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin hyökkääjä Tom Wilsonin viime yön temput saivat New York Rangers -pelaajat raivostumaan. 27-vuotias paiskoi kaksi Rangers pelaajaan jään pintaan vaarallisesti. NHL ei ole vielä kommentoinut asiaa julkisesti, mutta Wilsonin tempusta odotetaan kurinpitotoimia.

Rangers-hyökkääjä Mika Zibanejad tylytti Wilsonin tapaa pelata sekä kohdella muita ottelun jälkeisessä haastattelussa. Ruotsalaishyökkääjän mukaan Wilsonilta puuttuu jäällä kunnioitus.

– Minusta sinulla tulisi olla kunnioitusta lajiamme sekä sen pelaajia kohtaan. En edes tiedä mistä aloittaa. Häneltä puuttuu kunnioitus kokonaan. En tiedä miksi olen yllättynyt, se oli törkeää, Zibanejad kommentoi Mollie Walkerin mukaan.

Wilson on ollut pelikiellossa jo kertaalleen tällä kaudella. Hän istui seitsemän pelin verran taklauksestaan Boston Bruins -pelaaja Brandon Carloon.