Washington Capitals on joutunut kuluvalla NHL-kaudella pahasti koronaviruksen runtelemaksi usean kärkinimen saatua taudin kesken runkosarjan.

Capitalsin pitkäaikainen tähtisentteri Jevgeni Kuznetsov paljasti torstaina medialle sairastuneensa koronaan jo toistamiseen tämän kauden aikana. Venäläistähti huilasi pari viikkoa ja palasi joukkueensa kokoonpanoon Boston Bruinsia vastaan pelattavan pudotuspelien ensimmäisen kierroksen ottelusarjan kolmannessa ottelussa.

– Tämä on hassua. Sanotaan, ettei koronaan sairastu toistamiseen. Ei ollut helppoa pysyä kunnossa, kun istut vain kotona, 29-vuotias tähti kommentoi medialle torstaina.

Ensimmäisen kerran tammikuussa positiivisen koronatuloksen antaneen hyökkääjän toinen tartuntakierros ei ollut rajuudeltaan ensimmäisen tasolla.

– Tämä kerta oli paljon parempi. Keskityin vain nopeaan toipumiseen ja siihen, että voin jälleen liittyä joukkueen mukaan.

Kuznetsov pelasi runkosarjassa vain 41 ottelua tehoin 9+20=29.

Capitalsin ja Bruinsin välinen pudotuspelisarja etenee tällä hetkellä Bruinsin komennossa. Kaksi edellistä ottelua jatkoajalla vienyt Boston johtaa sarjaa voitoin 2-1.