Mikael Granlund hävisi Sebastian Aholle aloituksen jatkoerässä kohtalokkaasti – perään Canes-tykki iski Predsin lomille NHL:stä, näin suomalaisduo kommentoi

© Kuva: Getty Images

Jääkiekon NHL:ssä todistettiin perjantaiyönä todella dramaattisia hetkiä, kun pudotuspelien avauskierroksen ”suomalainen” ottelupari Carolina Hurricanesin ja Nashville Predatorsin välillä päättyi ensiksi mainitun juhliin.

Canes otti neljännen kiinnityksen 4-3-jatkoerävoitolla mennen itse jatkoon ja paketoiden samalla luonnollisesti Predsin kauden.

Peli ratkesi dramaattisesti, kun Carolinalle aiemmin 2-3-kavennuksen niitannut Sebastian Aho ohjasi jatkoerässä voittomaalin. Hetki ennen häkkiään suomalainen oli ottanut aloitusvoiton Carolinan hyökkäyspäässä Mikael Granlundilta. Maailmanmestarin aloitustappio oli kohtalokas.

– Tämä oli kaikkinensa erikoista. Runkosarjakauden loppu ja pudotuspelit olivat hauskaa aikaa, kun katsomossa oli faneja, Granlund summasi Nashvillen nettisivuilla.

– Kaveri oli todella hyvä kahdessa ensimmäisessä erässä. He tulivat päälle kovaa ja ennakoivat peliä hyvin, Aho ylisti oman seuransa kotisivuilla viitaten ensimmäiseen nelikymppiseen, jonka jälkeen Nashville johti 3-2.

Kuudessa pudotuspeliottelussa oivat tehot 2+3 (-3) summannut Granlund ei näyttänyt olevan ainakaan kommenttien perusteella ihan valtavan surullinen.

– Tämä on paras tunne pelata kiekkoa. Olen iloinen fanien puolesta, kun he näkivät meidät. Olihan tämä hauskaa, ilmaveivaaja Granlund jutteli.

– He pelasivat todella hyvää kiekkoa, mutta me rakensimme peliämme. Olen tyytyväinen meidän rutistuksiin pelin loppupuolella, Aho summasi.

Ahon sekä Teuvo Teräväisen ja Jani Hakanpään Canes kohtaa niin sanotussa divisioonafinaalissa kivenkovan Tampa Bay Lightningin.

LUE PERJANTAIAAMUN NHL-JUTUISTA MYÖS:
Sebastian Ahosta jatkoeräsankari! NHL:n pudotuspelien ”suomalainen ottelupari” päättyi huumaavan trillerin jälkeen Hurricanes-juhliin