Lukko otti lauantai-iltana Liigan 4-0 voiton TPS:stä. Näin finaalisarja on nyt 1-1 tasatilanteessa. Kumpikin joukkue on enää vain kahden voiton päässä mestaruudesta.

Sarjan toinen matsi mentiin Lukon vahvassa otteessa. Eetu Koivistoinen avasi maalihanat ylivoimalla ottelun toisessa erässä. Hänen rannelaukauksensa livahti hieman helposti TPS-vahti Andrei Karejevin kainalosta sisään.

Kolmas osuma oli upea. Lukon kapteeni Heikki Liedes otti 100-0 aloitusvoiton hyökkäysalueella. Puolustaja Thomas Gregoire laukoi suoraan aloitusvoitosta ja kiekko pamahti suoraan yläkulmaan.

Lukon maalilla pelannut Lassi Lehtinen oli ottelussa pitkiä pätkiä ilman töitä. Koko ottelun aikana torjuntoja kertyi vain 13 kappaletta. Erityisen rauhallista oli toisessa erässä, jonka aikana Lehtinen torjui kahdesti. Anrei Karejev puolestaan keräsi 37 torjuntaa.