Leijonat avaa MM-kisataipaleensa ottelulla USA:a vastaan. Leijonat on ottelussa pieni ennakkosuosikki ja pääset lyömään Suomen voittoa jättikertoimella 50,00.

Jättikertoimen tarjoaa Leijonien MM-avauksen kunniaksi. Tarjous on superkova, sillä Suomen voitosta saatava kerroin on normaalisti huomattavasti pienempi. Markkinatoppi eli korkein saatava kerroin Suomelle on tätä kirjoittaessa muualla 2,00.

Jättikerroin onkin sellainen, että haluat ottaa tämän talteen. Saat tarjouksen haltuusi, kun asetat Suomen puolesta 1€ vedon Leijonien voitolle. Jos ja kun Leijonat voittaa, saat näin pelin jälkeen tilillesi 50€ voiton.

Tsekkaa tarkemmat ohjeet alta ja pääset hyödyntämään edun!

LUNASTA TARJOUS NÄIN:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta.
3. Aseta Leijonien puolesta 1€ veto. Jos Leijonat voittaa, niinvetosi menee oikein ja saat 50€ voiton.

Tiesitkö että näyttää MM-kisamatsit ilmaiseksi?

Peliyhtiö lähettää kaikki MM-kisamatsit suorana lähetyksenä ja ilmaiseksi läpi kisojen. Voit katsoa ottelut livestream-lähetyksinä. Erityisesti mobiililaitteella katsominen on tehty todella helpoksi ja voit samassa iskeä vaikka betsiä sisään, jos siltä tuntuu.

Alapuolella on vielä kuva siitä, miten löydät jättikertoimen helpoiten in tarjonnasta!

Lisätietoa: Tarjous voimassa vain in uusille asiakkaille tämän sivun kautta. Kertoimen korotettu osuus (30.00 – normaali kerroin) maksetaan bonusrahana – kierrätysvaatimus 3x / 1,50.