Jääkiekon MM-kisoja voi seurata tänäkin keväänä ilman lisämaksuja.

Vedonlyöntiyhtiö näyttää asiakkailleen suorina lähetyksinä ja maksutta kaikki MM-kisaottelut. in kautta voit katsoa otteluita missä tahansa. Lähetykset on optimoitu niin, että katselukokemus on erityisen hyvä mobiilissa. Ja toki katselu onnistuu hyvin muillakin laitteilla.

Latvian Riiassa järjestettävät MM-kisat alkoivat perjantaina 21. toukokuuta. Turnaus päättyy 6. kesäkuuta. Tälläkin viikolla on useampi jännittävä matsi jokaikinen päivä. Suomi pelaa tällä viikolla tiistaina Norjaa vastaan, torstaina vastaan tulee Italia, lauantaina Saksa ja viikko huipentuu kisaisäntä Latvian kohtaamiseen sunnuntaina.

Livestream-lähetysten seuraaminen tapahtuu todella helposti. Katso vaan alhaalta lisätiedot ja seuraa ohjeita miten voit katsoa kaikki MM-kisaottelut suorina lähetyksinä ilman lisämaksua.

Ohjeet:

  1. Siirry ille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili.
  3. Voit katsoa KAIKKI MM-kisojen ottelut suorina lähetyksinä. Livestreamit löydät vedonlyönnin aulasta – valitse vain peli ja ala katsoa.

Leijonien otteluohjelma tällä viikolla:

Tiistai 25.5. Suomi – Norja
Torstai 27.5. Suomi – Italia
Lauantai 29.5. Saksa – Suomi
Sunnuntai 30.5. Suomi – Latvia

in livestreamin kautta pääset katsomaan myös vaikkapa kiekkoliiga AHL:n pelit ja maailman kovimman koripallosarja NBA:n pudotuspelit.