Ja näin MM-jäillä nähtiin taas pienimuotoinen paukku: Iso-Britanniallakin on enemmän pisteitä kuin Kanadalla ja Ruotsilla – yhteensä

© Kuva: Getty Images

Kun Iso-Britannia oli aiemmin Ruotsin sensaatiomaisesti kaatanutta Tanskaa vastaan tiistaina jääkiekon MM-kisojen alkulohkopelissä sitkeä kuin tilliliha, sai se mukaansa ansaitun palkinnon. Maan pistepussiin tuli avauspinna 2-3-jatkoaikatappiolla.

Tulos tiesi sitä, että Iso-Britannia nousi siis yhteen pisteeseen, joka puolestaan tarkoittaa sitä, että britit olivat keränneet turnauksessa enemmän pisteitä kuin lajin mahtimaat Kanada ja Ruotsi – siis yhteensä.

Tre Kronor oli lohkossaan viimeisenä nollalla pinnalla ennen tiistai-illan pelejä. Kello 20.15 alkaen Sveitsin kohtaavalla Ruotsilla oli viimeiseenkin jatkopaikkaan matkaa jo viisi pistettä.

Iso-Britannian ja Tanskan välisen ottelun varsinaisella peliajalla maaleista vastasivat järjestyksessä Ben O’Connor (GBR), Julian Jakobsen (DEN), Nicklas Jensen (DEN) ja Mike Hammond (GBR). Matsin ratkaisun niittasi jatkoajan lopulla Markus Lauridsen.


St. Louis Blues – Florida Panthers | Kissapaidat vahvoilla Missourissa!

Floridan ruuti on kuivaa! Joutuuko Ville Husso jälleen kiekkosateeseen?