Columbus Blue Jacketsin ex-pelaajilta rajuja syytöksiä Jarmo Kekäläisen suuntaan: ”H*lvetin surullista!”

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin entiset pelaajat vastasivat nimettöminä mediajätti The Athleticin kysymyksiin liittyen entisen seuransa tapahtumiin.

Blue Jacketsin entisiltä pelaajilta kysyttiin mielipidettä mm. seuran GM Jarmo Kekäläisen tapaan hoitaa sopimusneuvotteluja. Pelaajat nostivat esiin useita näkemiään epäkohtia suomalaispomon tekemisissä.

– Kun olet rajoitettu vapaa agentti (RFA), he pelaavat todella, todella kovaa peliä (sopimusten kanssa). Se on valitettavaa, sillä heti kun pelaaja saa tilaisuuden lähteä (rajoittamattomana vapaana agenttina), hän ajattelee ”vi*ut tästä, lähden menemään”. On rankkaa kohdella pelaajia pelkkänä omaisuutena ja yrittää saada vastineeksi lojaaliutta, eräs pelaajista lataa.

Toinenkaan ex-pelaajista ei pitänyt pelaajien joukkopakoa Columbuksesta yllättävänä.

– Täytyy sanoa, en ole yllättynyt. Halusin itse jäädä Columbukseen, mutta en kokenut sen olevan mahdollista. Jotta pystyt rakentamaan voittavaa kulttuuria, sinun on tehtävä kaikkesi pitääksesi ryhmä kasassa. Arvostan Jarmoa suuresti, mutta mielestäni Columbuksen katseet ovat aina vain tulevaisuudessa ja siinä, mitä he voivat rakentaa. Ehkä he eivät tunnista sitä, mitä heillä jo on.

– En koskaan unohda viime kauden päätöskeskusteluja. Meillä oli takana loistava kausi ja olimme todella innoissamme tulevaisuuden suhteen. Kun suuri osa pelaajistamme oli käynyt kauden päätöskeskustelunsa, olimme järkyttyneitä. Eikö meidän kaikkien pitänyt palata tänne (seuraavalla kaudella)? Sitten useimmat tajusivat, ettei niin tapahtuisi. Rehellisesti sanottuna, se oli helvetin surullista.

Ohiolaisseuran toimistolla on edessään kiireinen kesä, onhan Kekäläisellä ratkottavanaan mm. Patrik Laineen jatkosopimus. Myös tulevan kauden päävalmentajavalinta määrittää pitkälti seuran tulevaisuuden suuntaa.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.