TPS ja Pelicans ratkaisivat sunnuntaina Liigan neljännen välieräjoukkueen kohtalon Turussa pelatussa ratkaisevassa viidennessä puolivälieräkamppailussa.

Lahtelaiset saivat otteluun unelma-alun, kun tshekkihyökkääjä Filip Chlapik siirsi vieraat johtoon jo pelin viidennellä minuutilla.

Turkulaisten tasoitusta saatiin odotella toisen erän viimeiselle sekunnille saakka, jolloin puolustaja Eemil Viro onnistui tasoittamaan pelin 1-1:een todellisella pukukoppimaalilla.

TPS:n riemu repesi kolmannen erän viime hetkillä, kun 22-vuotias hyökkääjä Topias Haapanen onnistui maalinteossa vain reilut kolme minuuttia ennen varsinaisen peliajan päättymistä ja iski turkulaisten 2-1-voitto-osuman. TPS jatkaa neljäntenä joukkueena välieriin voitoin 3-2. TPS kohtaa välieräsarjassaan HIFK:n.