Tehohoidossa ollut Pekka Virta takaisin tositoimissa – arki vaatii vielä poikkeuksellisia apukeinoja

© Kuva: Juha Tamminen

Lukko tiedotti huojentavia uutisia. Koronatartunnan vuoksi sairaslomalla ollut joukkueen päävalmentaja Pekka Virta on palannut pukukoppiin.

Tehohoitoon viruksen vuoksi päätynyt Virta ei ymmärrettävästi ole vielä täydessä tikissä. Peksi tarvitsee vielä lisähappea jaksaakseen, mutta on jo hallilla mukana päivittäisessä tekemisessä.

Neljättä kauttaan Lukon päävalmentajana toimiva Virta on JYP-ottelusta alkaen ottanut päävastuun ja päättää otteluiden kokoonpanot, mutta penkin taakse hän ei vielä pääse. Pelit hän joutuu katsomaan vielä katsomon puolelta, mutta tulee omalla kyydillä katsomaan jokaisen ottelun vieraspelejä myöten.

Virta kokee, että läsnäolo joukkueen arjessa antaa energiaa sekä joukkueelle että hänelle itselleen. 51-vuotias valmentaja päättää tiedotteen positiivisuutta huokuen.

— Tykkään kauheasti olla täällä, tietysti pitää olla huolellinen hygienian ja jaksamisen suhteen. Tilastot osoittavat, että suurin osa sairastuneista palaa ennalleen vuoden sisällä ja sekin ajaa ja innostaa eteenpäin.


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.