NHL:n odotettu jättitreidi lähellä? Taylor Hallin tilanteesta tipahti uutta tietoa

© Kuva: Getty Images

NHL:n siirtotakarajan kuumimpiin nimiin lukeutuvan Buffalo Sabresin Taylor Hallin tilanteesta on tipahtanut uutta tietoa julkisuuteen.

Lukuisat NHL:n sisäpiiritoimittajat paljastivat tiistaina saaneensa seuran päävalmentaja Don Granatolta tiedon siitä, että valmennusjohto olisi vetänyt tällä kaudella pahasti flopanneen tähtihyökkääjän pois joukkueen pelaavasta kokoonpanosta keskiviikon vastaisen yön ottelusta New Jersey Devilsiä vastaan.

Siirtohuhuissa pyörivän pelaajan vetäminen ulos kokoonpanosta tarkoittaa lähes poikkeuksetta sitä, että kyseisen pelaajan siirto on lähellä, eikä nykyinen seura halua ottaa riskejä mahdollisten loukkaantumisten suhteen. Samaan ratkaisuun päätyi viikonloppuna myös New Jersey Devils, joka veti niin ikään siirtohuhuissa pyörivän Kyle Palmierin pois pelaavasta kokoonpanosta.

Sabresiin vuoden ja kahdeksan miljoonan dollarin jättisopimuksella viime syksynä siirtynyt 29-vuotias Hall on merkkauttanut kuluvalla kaudella pelaamissaan 37 ottelussa palkkaansa nähden surkeat tehot 2+17=19. Ainakin New York Islandersin sekä Edmonton Oilersin on kerrottu olevan kiinnostuneita kanadalaislaitahyökkääjän palveluksista.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?