Columbus Blue Jacketsia läheltä seuraava sisäpiiritoimittaja Aaron Portzline vastaili The Athleticin kysymyspalstalla mm. Patrik Lainetta koskeviin kysymyksiin.

Portzline näkee Laineen otteissa paljon parantamisen varaa – niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella.

– Jos arvioisin Laineen kehonkieltä vain näkemäni perusteella, sanoisin, että se on jossain välillä ”ei voisi vähempää kiinnostaa” ja ”haluan pois täältä”. Toimittajan kannalta katsottuna hän antaa usein erinomaisia sitaatteja, mutta myös median kanssa toimiessaan hän vaikuttaa hieman ylimieliseltä, Portzline sivaltaa.

Portzline kertoi myös arvionsa Laineen seuraavan sopimuksen kestosta. Portzline ei usko Blue Jacketsin ja suomalaistykin pitkäaikaiseen liittoon.

– Uskoisin, että Laineen kanssa solmitaan yksivuotinen jatkosopimus, minkä jälkeen hän olisi edelleen rajoitettu vapaa agentti. Laineella on myös oikeus riitauttaa sopimuksensa välimieskäsittelyssä. Tilanne on hieman hankala, mutta veikkaan tulossa olevan vuoden sopimuksen.

Kävi Laineen sopimusneuvotteluissa miten tahansa, 23-vuotiaalle hyökkääjälle on luvassa palkankorotus tämän kauden 6,75 miljoonan dollarin vuosipalkkaan.

LUE MYÖS: Jymypaukku muhii? Lähde: Entinen Liigan pistelinko Columbus Blue Jacketsin kiikarissa