Sattuiko kuitenkaan ihan noin paljoa? Sidney Crosby kaatui teatraalisen näköisesti

© Kuva: Getty Images

Sidney Crosby on eittämättä yksi kaikkien aikojen jääkiekkoilijoista. Pittsburgh Penguinsin voittavaksi joukkueeksi johtanut kapteeni ei kuitenkaan miellytä merkittävää osaa NHL:n seuraajista.

Pilkallisesti Crybabyksikin nimetty kanadalainen on niittänyt mainetta henkilökohtaisen menestyksensä ja joukkueensa menestyksen lisäksi filmaajana ja konnuuksien tekijänä. Eilen Crosby kaatoi bensaa teatraalisuussyytösten liekkeihin.

Crosby sai tällä videolla näkyvässä tilanteessa pieneltä näyttävän osuman Patrice Bergeronin mailan tupesta. Tämän seurauksena 33-vuotias keskushyökkääjä rojahtaa maahan pään notkahtaessa näyttävän näköisesti taakse.

Kaudesta 2007-08 lähtien Penguinsia kipparoineen Crosbyn saavutukset ovat joka tapauksessa kiistattomat. Maajoukkueessa hän on voittanut MM-kultaa, olympiakultaa, World Cupin kultaa sekä kultaisen ja hopeisen mitalin alle 20-vuotiaiden MM-kisoista. Stanley Cupia Crosby on nostanut kolmeen kertaan ja muun muassa voittanut sekä NHL:n maali- että pistepörssin kahteen kertaan.