Pisteputki venyi entisestään! Kaapo Kakko saavutukseen, johon Rangersin historiassa vain harva on pystynyt

© Kuva: Getty Images

Kaapo Kakko jatkoi viime yön NHL-kierroksella vahvoja otteitaan. Itse matsi sai harmillisen lopun, kun New York Rangers taipui paikallisvastustaja New York Islandersia vastaan rankkareilla lukemin 2-3.

Kakko syötti  joukkueensa avausmaalin. Syöttöpisteen myötä suomalaisnuorukainen on jo neljän ottelun pisteputkessa. Kauden 34 ottelussa hän on nyt nakuttanut tehot 6+6=12.

Ottelussa Kakko saavutti myös merkittävän henkilökohtaisen merkkipaalun. Matsi oli hänelle sadas ottelu NHL:ssä.

New York Rangersin pitkän historian aikana vain kourallinen pelaajia on esiintynyt sadassa NHL-matsissa ennen kuin ovat täyttäneet 21 vuotta. Samaan on pystynyt vain seitsemän pelaajaa, viimeisimpänä Kakon sentteri Filip Chytil.