Patrik Laine ei ole suurin syntipukki! Columbuksen kovapalkkaisimmat tähdet alisuorittaneet suomalaistakin rajummin

© Kuva: Getty Images

Patrik Laine on joutunut Columbus Blue Jacketsissa tikun nokkaan eikä syyttä. Maalitykki on esiintynyt tehottomasti, eikä ole tähän mennessä ollut odotetunlainen hyökkäyksen ykköstähti.

Laine ei kuitenkaan ole joukkueen suurin alisuorittaja. Evolving Hockey -sivusto mittaa pelaajia monella mittarilla, joka tiivistyy siihen, kuinka hyvin he kokonaisuudessa auttavat joukkuettaan tekemään maaleja. Tätä lukemaa sitten verrataan keskimääräiseen rotaatiopelaajaan.

Columbuksen kalleimmilla pelaajilla on monella negatiivinen lukema. Paremman tuloksen siis saisi korvaamalla heidät jollain satunnaisella seiskapakilla tai rotaatiohyökkääjällä.

Joukkueen viisi surkeinta pelaajaa ovat järjestyksessä Max Domi, Seth Jones, David Savard, Nick Foligno ja Laine.  Laine on siis vasta Columbuksen viidenneksi kehnoin pelaaja, mikä ei ole kummoinen sijoitus sekään.

Viisikko on valitettavasti myös joukkueen kovapalkkaisimpia pelaajia. Yhteensä he tienaavat kaudessa 25,45 miljoonaa dollaria. Pelaajia ei voi pelkästään syyttää. Kun tähtinimet alisuorittavat näin poikkeuksellisen laajalla rintamalla, on oma vastuunsa myös joukkueen valmennuksella.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.