Roope Hintzin vierellä hyvää jälkeä tehnyt Dallas Starsin Jason Robertson pelaa NHL:ssä mahtavaa tulokaskautta, ja yhdysvaltalaispelaaja on nakuttanut kauden 40 ottelussa komeat tehot 14+21=35 (+17). Arcadiassa syntyneen pelaajan pisteistä kaksi (1+1) syntyi viime yön 5-2-voitossa Detroit Red Wingsiä vastaan.

Roberton on nyt viiden pelin pisteputkessa toisen kerran tällä kaudella ja samalla urallaan. Hänestä tuli vasta toinen tulokas seurahistoriassa, joka on pystynyt useampaan vähintään viiden pelin pisteputkeen runkosarjoissa. Aiemmin temppuun pystyi muuan Jere Lehtinen Starsin seurahistorian alkuaikoina 1995-96.

Dallas on keskisessä divisioonassa nyt ensimmäisellä putoajan paikalla viidentenä, mutta toisaalta viimeinen jatkopaikka on vain pinnan päässä – ja sen sijan Nashville Predators on pelannut kaksi ottelua Starsia enemmän.

LUE NHL:N KESKIVIIKKOAAMUN JUTUISTA MYÖS:
Mitä ihmettä tapahtui? Täysin sekopäinen NHL-peli vei suomalaisyllättäjän jatkohaaveet lopullisesti romukoppaan – pelaa itse tosissaan pörssivoitosta

No ohhoh! NHL:n suomalaisyllättäjältä taas suorastaan hillitön ottelu – viime aikojen vire tulikuumaa luokkaa

Dallas Stars -leiristä surkeita suomalaisuutisia – peräti kaksi sinivalkoista tähteä sivussa tositoimista

Suomalaisten välienselvittely: Arttu Ruotsalainen hakkasi päätään Tuukka Raskiin – konkarille vasta kauden ensimmäinen nollapeli