NHL:ssä nähtiin yllättävä suomalaiskauppa – Sebastian Aho auttoi siirrossa: ”Kyllä se yllätyksenä tuli”

© Kuva: Getty Images

NHL:n siirtotakarajalla nähtiin viime hetkellä myös suomalaissiirtoja, kun muun muassa Anaheim Ducks kauppasi Jani Hakanpään Carolina Hurricanesiin.

Fyysinen suomalaispuolustaja kertoo, ettei hän osannut odottaa maiseman vaihtuvan.

– Kyllä se vähän yllätyksenä itselle tuli. Olin lounasta syömässä San Josessa, kun Ducksin GM:ltä tuli puhelu, että ollaan kaupattu sut Carolinaan, Hakanpää kertaa NordicBet Studion haastattelussa.

– Oikeastaan sen jälkeen on ollut aika hurlumheitä. Sen jälkeen olin pari tuntia puhelimessa eri ihmisten kanssa, kun Carolina koitti järkätä, miten saavat mut ja kamat sinne.

– Oltiin tosiaan San Josessa, ja mulla oli mukana vain pieni käsimatkatavara, kolmen päivän reissulle olin pakannut… Hetkeksi tuli semmoinen, että mitäs nyt, Hakanpää naurahtaa.

Siirron tultua julki puolustajan vaimo toimi isona apuna.

– Täytyy vaimolle antaa kunniaa, hän on pakannut kaikki meidän kamat Anaheimissa ja hoitanut asunnot, kalusteet ja muut järjestely. Itse painelin suoraan tänne, Hakanpää hymyilee.

Hakanpään mukaan hänen siirrossaan pientä osaa näytteli myös Sebastian Aho. Suomalainen oli kertonut Hurricanesin seurajohdolle muun muassa, että millainen persoona on kyseessä.

Voit halutessasi katsoa haastattelun kokonaisuudessaan täältä.

Lähde: NordicBet


50.00 jättikerroin Suomen MM-kullalle!

1. Avaa pelitili Unibetille.
2. Jos ensitalletuksesi on min. 20€, saat 5X10€ ilmaisvedon jos Leijonat ei voita kultaa.
3. Betsaa ja katso! Jääkiekon MM-kisat ovat nähtävissä Unibet TV:ssä.