© Kuva: Getty Images

Nashville – Chicago: Predators vahvoilla

NHL
Nashville – Chicago
Lauantai 03.04. klo 22:00

Pääsiäislauantai saa hienon päätöksen NHL:n prime time -ottelussa, jossa on vahva suomalaispanos. Nashville ja Chicago ovat tasapisteissä eri puolilla pudotuspeliviivaa, joten pisteet ovat keskinäisessä ottelussa erityisen arvokkaat. Predators on ollut joukkueista viime aikoina vahvemmassa vireessä.

Jo edellinen Predatorsin ottelu Dallasia vastaan oli tärkeä jatkopelien kannalta. Kantrimiehet eivät voineet ottelussa Starsille mitään, vaan saivat selkeän turpasaunan – Juuse Saroksen 27 torjuntaa eivät tällä kertaa riittäneet. Predatorsin suomalaispelaajat eivät kuitanneet ottelusta tehopisteitä. Tämä peli on pakko nollata mielestä välittömästi, sillä toiseen vastaavaan kompurointiin ei ole kerta kaikkiaan varaa.

Chicago taisteli urheasti vahvaa Carolinaa vastaan, mutta kylmä suihku tuli vajaa puoli minuuttia ennen loppua, kun Carolina veivasi itsensä voittoon. Loistokautta pelaava Kevin Lankinen torjui ottelussa 27 kertaa. Neljännellä pudotuspelipaikalla on monta ottajaa, ja tällä hetkellä Blackhawksin vire ei näytä lupaavalta tämän suhteen – viimeisestä kymmenestä ottelusta on voitettu vain kolme.

Lyö vetoa ottelusta:

Lankinen on ollut tulikuuma maalivahti, mutta muutoin Blackhawks ei ole ollut mitenkään liekeissä. Dallas-tappiosta huolimatta on Predatorsia pidettävä tällä hetkellä vahvempana yhdistelmänä. Vetosuositus menee kotivoitolle: Nashville voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,23.

Nordicbet tarjoaa peräti 170€ arvoisen tervetulopaketin. Alkuun saat 100 euroa bonusta. Sen jälkeen vielä 50% tervetulobonuksen ja kaupan päälle 20 euron ilmaisvedon.

Lunasta Nordicbetin tervetulopaketti näin:

  1. Avaa pelitili TÄSTÄ.
  2. Tee talletus.
  3. Saat esimerkiksi 100 euron talletuksella 200€ pelirahaa ja lisäedut myöhemmin.