Maila tuhanteen osaan: Jesperi Kotkaniemen reaktio kuvasti Canadiensin viime yötä oivasti

© Kuva: Getty Images

Montreal Canadiensille tuli viime yönä NHL:ssä lunta tupaan huolella, kun Ottawa Senators yllätti Habsin luvuin 6-3. Tulos oli yllättävä, sillä Sens on pohjoisen divisioonan viimeisenä ja Montreal viimeisellä jatkajan paikalla.

Canadiensin pelitapahtumia kuvasti hyvin ja ytimekkäästi Jesperi Kotkaniemen reaktio ottelun tuoksinassa. Pelaaja paiskoi mailansa totaalisen päreiksi tullessaan vaihtoon – joskaan tarina ei kerro sitä, että oliko maila menossa päreiksi ja suomalainen päätti sen tarinan lopullisesti, vai oliko kyseessä turhautuminen.

– Jesperi Kotkaniemi ei ole iloinen, Sportsnetin twiitissä kuitenkin luki.

Kolmoskentän keskellä pelannut Kotkaniemi saalisti ottelussa yhden syöttöpisteen, ja nyt hänen saldonsa on 5+12=17.


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?