Kärpät saa vieraakseen HIFK:n kotijäällään Liigan neljännesvälierän 3. ottelussa torstaina. Jos ottelussa tehdään kaksi maalia tai enemmän, sinä voitat 50 euron arvoisen edun.

Saat otteluun Kärpät vs HIFK kertoimen 50,00 kohteelle over 1,5 maalia. Selkeällä suomen kielellä tämä vetomuoto tarkoittaa sitä, että jos ottelussa tehdään kaksi maalia tai enemmän, niin sinun vetosi osuu.

Jos HIFK siis voittaa varsinaisella peliajalla vaikka 2-0 tai vaikka Kärpät voittaa 3-2, niin vetosi osuu. Kaikilla muilla tuloksilla kuin 0-0, 1-0 tai 0-1 sinä voitat tämän vedon. Siksi tätä parempaa tarjousta ei voi oikein edes kuvitella.

Normaalisti tällaisen kohteen kerroin on 1,03. Se tarkoittaa sitä, että vedon todennäköisyys osua on 97% luokkaa. Jos joskus on olemassa varma, niin se on tämä. Ainoa miten voit missata voiton tässä kohteessa tapahtuu vain silloin, jos unohdat laittaa vedon sisään. Lue siksi alapuolen ohjeet huolellisesti.

Tarjous tulee lunastaa ennen torstaita klo 18.30, joten toimi heti.

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat myös talletuksen tuplana 100€ asti jos haluat).
3. Aseta otteluun Kärpät vs HIFK tasan 1€ veto, että ottelussa tehdään yli 1,5 maalia. Jos maaleja syntyy edes kaksi, saat kertoimen 50,00.

Lisätietoa:

– Voitto maksetaan 50€ ilmaisvetona seuraavana päivänä
– Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille
– Ilmaisvetojen voitot eivät sisällä kierrätysvaatimuksia