Kaapo Kakon pisteputki venyy ja paukkuu! Rangersin lapsiketju jälleen iskussa – katso osuma

© Kuva: Getty Images

New York Rangersin suomalaislupaus Kaapo Kakko on viime aikoina tiputettu kakkosketjusta kolmoseen. Siirtymä on kuitenkin tehnyt hyvää nuorukaiselle. Hän saa pelata kahden muun superlupauksen kanssa, kun vierellä viilettävät Alexis Lafreniere ja Filip Chytil.

Viime yönä Rangersin lanseeraama ”lapsi-ketju” oli jälleen vireessä. Kolmikko vastasi avausmaalista, kun Rangers saalisti 4-1 voiton paikallisvastustaja New York Islandersista. Tällä kertaa Kakko ja Chytil hoitivat syöttämisen, kun taas Lafreniere hoiti viimeistelyn.

Kakon pisteputki on nyt kolmen ottelun mittainen. Hän on iskenyt kauden 33 ottelussa tehot 6+5=11. Iso osa tehoista on tullut viime aikojen kovassa vireessä.