Jarmo Kekäläisellä ässä hihassa! Columbuksella NHL-markkinoiden kuumin vaihtonappula

© Kuva: Getty Images

NHL:n siirtotakaraja on enää alle viikon päässä. Tällä kaudella siirrot harkitaan erityisen tarkkaan, sillä jokainen uusi hankinta joutuu käymään koronakaranteenin. Silti siirtotakarajalle odotetaan jällein paljon aktiviteettia.

TSN:n asiantuntija Frank Seravalli listasi NHL-markkinoiden kuumimmat nimet. Ykköseksi hän rankkasi Columbus Blue Jacketsin puolustaja David Savardin kanssa.

Savard on perinteinen peruspuolustaja. Tällä kaudella hän on pelannut 39 ottelua tehoin 1+5=6. Hänen sopimuksensa päättyy tähän kauteen. Hänen vuosipalkkansa on 4,25 miljoonaa dollaria.

Puolustavalle puolustajalle on tällä hetkellä kovasti kysyntää. Ainakin Toronto Maple Leafsin ja Winnipeg Jetsin on kerrottu hakevan vahvistusta puolustukseensa, joten Columbuksen GM Jarmo Kekäläinen pääsee lypsämään kovan hinnan.

Kymmenen kuumimman nimen listalle mahtui myös yksi suomalainen: Nashville Predatorsin Mikael Granlund. Granlund on pelannut tällä kaudella 35 ottelua. Niissä hän on nakuttanut tehot 8+7=15. Hänet todennäköisesti kaupataan vain siinä vaiheessa, jos Nashville ei usko pääsevänsä pudotuspeleihin. Tällä hetkellä joukkue on vielä pudotuspelipaikassa kiinni.

NHL:n kuumimmat vaihtonappulat:

  1. David Savard, P, Columbus
  2. Kyle Palmieri, H, New Jersey
  3. Taylor Hall, H, Buffalo
  4. Nick Foligno, Columbus
  5. Jonathan Bernier, MV, Detroit
  6. Luke Glendening, H, Detroit
  7. Mikael Granlund, H, Nashville
  8. Toronton paras lupaus
  9. Scott Laughton, H, Philadelphia
  10. Mattias Ekholm, P, Nashville


UHMAPELAAJIEN VIHJE: PELICANS – TPS

Lähteekö Pelicans tänään kesälomalle?