© Kuva: Ilari Isotalo

HIFK voittaa TPS:n – saat 300 ilmaiskierrosta ilman kierrätystä!

Joskus harvoin sitä törmää tarjouksiin, joista saattaa jopa ajatella, että onko tämä liian hyvää ollakseen totta. Torstaina HIFK:n voitosta saa juuri tällaisen uskomattoman edun, mutta se on totista totta.

Betsaa HIFK voittamaan TPS torstaina Liigan välierän 1. ottelussa. Jos HIFK vie voiton, saat 300 käteiskierrosta Book of Deadiin. Nämä pyöräytykset ovat täysin kierrätysvapaita, joten sinulla on mahdollisuus tehdä suurta tiliä punanuttujen voitolla.

Book of Dead on 5-rullainen seikkailupeli, jossa voit napata todella suuria voittoja. Varsinkin pelin bonusominaisuus on sellainen, että tärähtäessä tärähtääkin sitten kunnolla. Ja sinä saat peräti 300 kierrosta kokeilla onneasi täysin riskittä ja voitot saat pitää ilman kommervenkkejä.

Tämä on kevään paras tarjous Liigan pudotuspeleihin ja se kannattaa napata heti talteen. Tarjouksen saamiseksi riittää, että lyöt ennen pelin alkua HIFK:n voitosta vedon 1€ panoksella.

Seuraa ohjeita ja toimi ennen matsin alkua!

Lunasta tarjous näin:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja talleta (saat myös ensitalletuksen tuplana 100€ asti).
3. Betsaa otteluun HIFK vs TPS tasan 1€ panoksella HIFK:n voittoa. Jos HIFK voittaa, saat tilillesi 300 ilmaiskierrosta Book of Deadiin.

Lisätietoa:

– Tarjous on voimassa vain uusille asiakkaille
– Saadaksesi tarjouksen sinun tulee lyödä HIFK:n voittoa tasan 1€ panoksella ennen ottelun alkua
– Ottelu alkaa torstaina 29.4. klo 18.30
– Ilmaiskierrokset maksetaan 30.4.2021 klo 19.00 mennessä. Ja niistä saamasi voitot ovat kierrätysvapaita.