Latvian MM-kisat lähestyvät kovaa vauhtia. Samalla NHL:n runkosarja on pian tulossa päätökseen Atlantin toisella puolella, ja eri maat miettivät, millaisia vahvistuksia NHL:stä voisi kisoihin saada.

Asiaa käsiteltiin myös TSN:n Insider Trading -ohjelmassa. Asiantuntija Darren Dreger epäilee, että Kanadan joukkueeseen tuskin on tunkua tänä vuonna. Koronapandemian ansiosta kisoihin ei välttämättä ole lähtijöitä, ja turnaus on enemmän mahdollisuus nuorille antaa näyttöjä seuraaviin olympialaisiin.

Ohjelmassa nostettiin esiin muutamia nimiä, jotka saattaisivat saada kutsun Kanadan MM-ryhmään. Porukan kovin nimi on Ottawa Senatorsin puolustaja Thomas Chabot. Kiekkotaituri on paukuttanut parhaalla kaudellaan 55 tehopistettä NHL:ssä. Tällä kaudella tehoja syntyi 45 ottelussa 4+24=28.

Maalivahtiosastolle on myös tarjolla kovia nimiä. Philadelphia Flyersin Carter Hart ei ollut parhaimmillaan runkosarjassa, joten MM-turnaus olisi mahdollisuus uuteen alkuun. Myös New Jersey Devilsin Mackenzie Blackwood voisi olla kiinnostunut. Hartin torjuntaprosentti on ollut tällä kaudella 87,7 ja Blackwoodin 90,1.

Kanadan mahdollinen kapteeni olisi Vancouver Canucksin 26-vuotias sentteri Bo Horvat. Hän on kantanut kapteenin nauhaa myös Canucksissa. Runkosarjan 41 ottelussa hän on tehnyt tehot 16+16=32.